Zutphen

Ja, ik word lid en profiteer van deze mooie instapaanbieding!

Ik word lid van Groei & Bloei en ontvang de speciale actiekorting op mijn lidmaatschap van 2023 (tot en met 31 december 2023, daarna wordt het lidmaatschap stilzwijgend per kalenderjaar verlengd). Mijn welkomstcadeau is het meest recente nummer van Groei & Bloei en als welkomstgeschenk Metallo snoeischaar en zakmes, ter waarde van €40,-.
Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag ik in 2022 geen lid zijn geweest.

  • Een lidmaatschap op Groei & Bloei betekent lid zijn van de landelijke vereniging.
  • Leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de afdeling in de woonomgeving of andere afdelingen.
  • Op vertoon van de ledenpas ontvang je aantrekkelijke kortingen bij verschillende kwekers, tuinen of parken en groen evenementen.
  • Als lid van Groei & Bloei ontvang je 10x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei thuis en lees je het tijdschrift digitaal op je tablet of computer. De edities januari/februari en juli/augustus zijn gecombineerde nummers.
     

De actie:

Welk tijdschrift bij de actie hoort, is afhankelijk van welk tijdschrift op dat moment in de winkels ligt

  • Bij een activiteit in de periode waarin het juninummer in de winkel ligt (t/m 30 juni) betalen nieuwe leden per 1 juli voor de rest van het jaar nog €28,95 (in plaats van € 38,-; een korting van ruim € 9,-).

  • Bij een activiteit in de periode waarin het juli/augustusnummer in de winkel ligt (1 juli t/m 18 augustus) betaalt het nieuwe lid per 1 september €18,95 (in plaats van € 30,-; een korting van ruim € 11,-)

  • Bij een activiteit in de periode waarin in het septembernummer in de winkel ligt (19 augustus t/m 15 september) betaalt het nieuwe lid per 1 oktober €13,95 (in plaats van € 23,-; een korting van ruim € 9,-).

  • Je ontvangt de Metallo snoeischaar en het zakmes, ter waarde van €40 gratis


Als je lid wordt via onderstaand formulier krijg je naast korting op je lidmaatschap ook nog het welkomstcadeau. Je krijgt dus dubbel voordeel!

 

Ja, ik word lid bij de afdeling Zutphen en omstreken

Zijn er nog kleine lettertjes?

We houden niet van vervelende verrasingen dus als je lid wordt, ga je met de volgende voorwaarden akkoord.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggingen dienen ons te bereiken voor 1 oktober van het lopende jaar. Dit kun je ook nalezen in het colofon van het tijdschrift.