Beste mensen,

In het weekend van 8 en 9 juni is er weer het jaarlijkse Plantenfestijn in bloemenpark Appeltern, waar kwekers en tuinders elkaar ontmoeten. Leuk om daar het Tiny House van Groei & Bloei te bekijken dat eerst op de Floriade stond. Op de zaterdag wordt in Appeltern het Nederlands kampioenschap Bloemschikken gehouden. Leden van Groei & Bloei kunnen met 50% korting naar het Plantenfestijn en betalen op vertoon van de ledenpas € 8,95 p.p. met een maximum van 2 personen per pas. De normale entreeprijs is €18,95, voor 65+ €16,95.

De excursiecommissie Stedendriehoek laat een bus naar Appeltern rijden, met leden van verschillende afdelingen in de omgeving (Deventer, Apeldoorn, Ommen, Raalte). Het gaat om een all-in busreis (entree + vervoer). Hoe comfortabel kan het zijn: de auto thuis laten (beter voor het milieu), gezellig samen naar Appeltern en geen parkeerproblemen, niet in de rij staan bij de kassa, zomaar doorlopen en genieten. Maar denk wel aan uw lidmaatschapskaart.

Voor de leden en hun partner/introducé van de Stedendriehoek afdelingen bedraagt de all-in-prijs €. 21,50. Zoals gebruikelijk is de opstapplaats het Postillion Motel in Deventer. Vertrek om 9.00 uur. De terugreis in Appeltern staat gepland voor 15.00 uur.

OPGAVEORMULIER

Op woensdag 12 juni staat onze excursie naar Midden-Brabant op de agenda (vertrek vanaf Het Hart in Eefde).Alle informatie over deze prachtige reis vindt u op de website: www.zutphen.groei.nl. Ga naar 'Activiteiten' en klik 'Excursies' aan. Hier vindt u alle informatie over het reisdoel en de kosten.

Wilt u zich aanmelden? Graag z.s.m., zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Introducées zijn ook van harte welkom! Aanmelden bij de secretaris, Ineke Overzier: info(at)zutphen.groei.nl.

Op zaterdag 15 juni is er weer onze jaarlijkse Open Tuinendag. Deze keer zijn er maar liefst zes tuinen te bezichtigen rondom Vorden en Wichmond.

We zijn heel blij dat deze tuineigenaren hun tuin voor deze dag willen openstellen om ons te ontvangen. Gerard gaat er weer een mooie fietstocht bij maken, zodat u als u dat wilt de route per fiets kunt doen.

tot ziens

hartelijke groeten,