Zutphen

Uitbreiding excursiecommissie

Voor de afdelingen Apeldoorn, Deventer, Veluwezoom en Zutphen verzorgt met name de Excursiecommissie Deventer al jaren dag- en meerdaagse excursies. Deze brachten ons in de prachtigste tuinen van Nederland en Europa en uit de meest unieke kwekerijen werden schatten mee naar huis genomen….

De bemensing van de commissie is vrij klein: Erica en Ton  nemen samen met penningmeester Benny vrijwel de gehele organisatie voor hun rekening. Reden om naar uitbreiding te kijken, zeker ook met het oog op de toekomst.

Zo kwamen ze bij Gerry Haverkamp terecht. "Ik heb positief gereageerd. Het is belangrijk dat ook iemand van de afdeling Zutphen deelneemt aan de brainstormsessies, mogelijk ooit verder aangevuld met een Apeldoornse afgevaardigde. De lijntjes zijn ook korter richting bestuur en leden van deze afdelingen, zo denken we. Voor dit jaar staat alles al in de steigers, kwestie van nog wat finetunen. Maar voor 2025 is de lei nog (bijna) schoon. Behalve tuinen en kwekerijen zijn er nog heel veel pareltjes waar we de deelnemers mee willen inspireren en ook op trakteren: cultureel erfgoed, hofjes, parken, musea, buitenplaatsen, enz.  Een goede mix blijft een uitdaging! Uiteraard worden de ideeën en consequenties daarvan altijd eerst doorgenomen met het bestuur. Tijdens lezingen, bloemschikevenementen, workshops etc. zal ik graag de reisplannen toelichten. Heb je ideeën of vragen omtrent een excursie? Of kanttekeningen? Mijn e-mailadres is: bghaverkamp(at)gmail.com en ook appen mag: 06-15284857.
Ik heb er zin in!"

Gerry Haverkamp