Bloemschikken

Onze bloemschikcursussen starten jaarlijks medio oktober. Wij bieden de cursus aan op donderdagmiddag en donderdagavond.
Tijdstip: ‘s middags van 13.30 tot 15.30 uur en ‘s avonds van 20.00 – 22.00 uur.

De locatie is in dorpshuis “Het Hart” aan de Jolinkweg 2 in Eefde. Het gebouw is goed toegankelijk en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. De cursus bestaat uit 7 maandelijkse lessen in oktober, november en december en van januari tot en met april.

Tijdens de cursus worden er diverse types schikkingen gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met het seizoen. Ook wordt er aandacht besteed aan materiaalkeuze en ook aan welke bloemen geschikt zijn om te gebruiken. Ervaring is niet vereist. Wij hebben geleerd dat iedereen aan het eind van de les met een mooi bloemstuk naar huis gaat!

De cursus wordt gegeven door docente Sharon van Eunen. Ze stelt een afwisselend programma samen, waarbij je natuurlijk ook jouw eigen creativiteit kwijt kunt. De lessen zijn ook voor niet-leden toegankelijk. De kosten per seizoen zijn voor leden €90,- en voor niet leden €115,--.

Nieuwsgierig geworden? Er is nog plek, dus meld je aan en ontvang het programma met daarin de data en alle informatie. Voor vragen en opgave: Marja van Laar (bloemschik-coördinator) tel: 0575 510691 of via marjavanlaar(at)hetnet.nl

Workshops

Daarnaast organiseren wij een aantal keren per jaar bloemschik workshops. Zodra die gepland worden, vind je deze in onze agenda.