Welkom

Wij organiseren als groep actieve vrijwilligers allerlei activiteiten voor de meer dan 300 leden van onze afdeling van Groei & Bloei.

Benieuwd wat we allemaal doen? Bekijk dan ons jaarprogramma of kijk in de Agenda voor de komende activiteiten en de daarbij behorende data en locaties, Hieronder een greep uit de activiteiten.

Lezingen worden op maandag gehouden in 't Nut aan de Breegraven 1 te Warnsveld en beginnen om 19.30 uur.

Herfstworkshop wordt gehouden op 28 september en de
Kerstworkshop is op 20 december.

Plantenruilbeurzen
in het voorjaar op 20 april
in het najaar op 19 oktober

Zomerprogramma
Excursies
Bezoek aan bijzondere tuinen in de middag of avond

Cursussen
Bloemschikcursussen

Activiteiten in Stedendriehoekverband

Geïnteresseerd en nog geen lid?

Als lid ontvang je het prachtige tijdschrift “Groei & Bloei” maandelijks. Ook kun je  meedoen aan alle excursies en cursussen of workshops, kijken wat er van je gading is op de ruilbeurzen, kortingen scoren bij bepaalde leveranciers, je tevens oriënteren in de regio (vanwege onze samenwerking binnen de Stedendriehoek). Maak gebruik van het kennismakingsaanbod of word meteen lid van Groei en Bloei. Met de Tuinpost houden wij je op de hoogte van onze locale activiteiten.

Natuurlijk zijn we als bestuur altijd bereid je te woord te staan en te adviseren. Pak dus een telefoon of stuur een mailtje

Welkom!

Gerry Haverkamp