Zutphen

ACTUEEL – 13 oktober 2020

 

Toch géén plantenruilbeurs!

Tot vandaag hadden we nog de hoop dat de plantenruilbeurs van a.s. zaterdag zou kunnen doorgaan. We hadden uitentreuren de gewenste voorzorgsmaatregelen doorgenomen, ter plekke nauwkeurig bekeken  hoe we met stoepkrijt de noodzakelijke anderhalve meter afstand zouden kunnen aangeven, koffie in thermoskannen in de buitenlucht, verstrekken van mondkapjes, etc.

Maar: met het zojuist door de regering afgekondigde nieuwe pakket aan maatregelen is het onverantwoord om de plantenruilbeurs  door te laten gaan!
We  hopen dat de Nederlanders de dringende eisen/adviezen nu eens heel serieus nemen en opvolgen en we denken zeker aan die medelanders die door deze nieuwe maatregelen uitermate zwaar worden getroffen.

Samen op weg naar betere tijden.


Inhaallessen bloemschikcursussen

Inmiddels hebben we een aantal “inhaallessen” achter de rug. (De reguliere lessen hadden we uiteraard afgelopen voorjaar gecanceld).
Het is prettig te constateren dat deze inhaalsessie probleemloos en geheel conform de toen geldende richtlijnen is verlopen. De coördinatrice en docentes hadden hier veel extra werk mee, maar het is gelukt!
De deelnemers gingen met prachtige stukken naar huis.
Dank aan Marja, Sharon en Truus en aan de dames die deelnamen!

 

Het bestuur.