Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken - 26 en 27 mei 2018

Het thema is KLEURIGE TRANSPARANTIE

De wedstrijd is op zaterdag 26 mei en de gemaakte stukken worden tentoongesteld op zondag 27 mei tussen 10.00 en 16.00 uur. AOC Oost, Meester Zwiersweg 4 in 7391 HD Twello. Toegang gratis. (Er staat een doosje voor een vrijwillige bijdrage).

Van onze afdeling nemen wij tweetjes, Helga Vos en Marja van Laar, deel aan dit kampioenschap. Wij nemen deel in de B-Klasse. Wij hebben onze voorbereidingen / schetsen al gemaakt en dit met de docentes besproken. Geweldig, wat een support. Dank daarvoor. Wij kunnen melden dat we allebei een totaal verschillende uitwerking van het thema hebben gemaakt.

Hierboven zie je Marja op de linker foto (rechts) en Helga op de rechter foto aan het werk tijdens de ONKB op 26 mei.

Nieuwsgierig naar resultaat? Kijk in het foto album voor alle bloemstukken uit de B-klasse.

Marja van Laar