Bloemschikcursus

Er is nog plek bij het bloemschikken voor volwassenen, seizoen 2018 / 2019

Onze afdeling organiseert bloemschikcursussen, bestaande uit 7 lessen. Van oktober tot en met april één maal per maand een les.

Tijdens de cursus worden er verschillende types schikkingen gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met de verschillende seizoenen, Kerst en Pasen.

Tevens wordt er aandacht besteed aan welke materialen uit de tuin gebruikt kunnen worden maar ook welke bloemen geschikt zijn om te gebruiken in een bloemstuk.

Ervaring is niet vereist, aan het eind van de avond gaat iedereen met een mooi bloemstuk naar huis. We hebben in totaal 4 groepen. De lessen worden gegeven door ervaren docentes. Het programma ontvangt u na opgave.

Nieuwsgierig wat er zoal gemaakt wordt? Kijk in het fotoalbum bij Opens internal link in current windowBloemschikcursus

U kunt zich nog opgeven voor bloemschikken op donderdagavond

Op de locatie in het Cultureel Centrum ’t Nut´, Breegraven 1, 7231 JA te Warnsveld is op de donderdagavond (van 20.00 uur tot 22.00 uur) nog plek. Deze cursus wordt gegeven door docente Hélène Reepmaker en is ook voor niet-leden toegankelijk.

Kosten:  € 70,00 per seizoen voor leden en € 95,00 voor niet-leden.

Mocht u interesse hebben, reageer dan zo snel mogelijk.

Voor vragen en opgave: Marja van Laar (bloemschik-coördinator)

Telefoon: 0575-510691 of via marjavanlaar(at)hetnet.nl

Workshops

Daarnaast is er een Paas- Herfst- en Kerstworkshop voor leden en niet-leden. Kijk in de agenda voor actuele informatie.

Een overzichtsfoto van de bloemstukken, die in oktober tijdens de bloemschikcursus gemaakt zijn.

Klik hier voor meer foto's van de bloemschikcursus

Bye Bye Buxus
Vergane glorie - Blik op de tuin 875