Bloemschikcursus

De bloemschikcursus 2017/2018 is ten einde. In oktober starten we weer. Er zijn prachtige stukken gemaakt en
diverse technieken zijn de revue gepasseerd. Het was weer een leervolle cursus, waarbij ook leuke contacten
gemaakt zijn. Op naar het volgende seizoen. Er is nog plek bij het bloemschikken voor volwassenen, seizoen 2018 / 2019

Onze afdeling organiseert bloemschikcursussen, bestaande uit 7 lessen. Van oktober tot en met april één maal per maand een les.

Tijdens de cursus worden er verschillende types schikkingen gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met de verschillende seizoenen, Kerst en Pasen.

Tevens wordt er aandacht besteed aan welke materialen uit de tuin gebruikt kunnen worden maar ook welke bloemen geschikt zijn om te gebruiken in een bloemstuk.

Ervaring is niet vereist, aan het eind van de avond gaat iedereen met een mooi bloemstuk naar huis. We hebben in totaal 4 groepen. De lessen worden gegeven door ervaren docentes. Het programma ontvangt u na opgave.

Nieuwsgierig wat er zoal gemaakt wordt? Kijk in het fotoalbum bij Opens internal link in current windowBloemschikcursus

Op de locatie in het Cultureel Centrum ’t Nut´, Breegraven 1, 7231 JA te Warnsveld is op de donderdagavond (van 20.00 uur tot 22.00 uur) en donderdagmiddag (van 14.00 uur tot 16.00 uur) nog plek. Deze lessen worden
gegeven door docente Hélène Reepmaker en zijn ook voor niet-leden toegankelijk.

Kosten:  € 70,00 per seizoen voor leden en € 95,00 voor niet-leden.

Mocht u interesse hebben, reageer dan zo snel mogelijk. Wij hopen op een mooie zomer en dat u deze uitdaging aangaat.

Voor meer informatie vragen en opgave: Marja van Laar (bloemschik-coördinator)

Telefoon: 0575-510691 of via marjavanlaar(at)hetnet.nl

Workshops

Daarnaast is er een Paas- Herfst- en Kerstworkshop voor leden en niet-leden. Kijk in de agenda voor actuele informatie.

Een overzichtsfoto van de bloemstukken, die in oktober tijdens de bloemschikcursus gemaakt zijn.

Klik hier voor meer foto's van de bloemschikcursus

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders