Bloemschikcursus

Onze afdeling organiseert bloemschikcursussen, bestaande uit 7 lessen. Van oktober tot en met april één maal per maand een les.

Tijdens de cursus worden er verschillende types schikkingen gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met de verschillende seizoenen, Kerst en Pasen.

Tevens wordt er aandacht besteed aan welke materialen uit de tuin gebruikt kunnen worden maar ook welke bloemen geschikt zijn om te gebruiken in een bloemstuk.

Ervaring is niet vereist, aan het eind van de avond gaat iedereen met een mooi bloemstuk naar huis. We hebben in totaal 4 groepen. De lessen worden gegeven door ervaren docentes. Het programma ontvangt u na opgave.

Nieuwsgierig wat er zoal gemaakt wordt? Kijk in het fotoalbum bij Opens internal link in current windowBloemschikcursus

Kosten:  € 70,00 per seizoen voor leden en € 95,00 voor niet-leden.

Voor meer informatie vragen en opgave: Marja van Laar (bloemschik-coördinator)

Telefoon: 0575-510691 of via marjavanlaar(at)hetnet.nl

Workshops

Daarnaast is er een Paas- Herfst- en Kerstworkshop voor leden en niet-leden. Kijk in de agenda voor actuele informatie.

Een overzichtsfoto van de bloemstukken, die in oktober tijdens de bloemschikcursus gemaakt zijn.

Klik hier voor meer foto's van de bloemschikcursus

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien