Voorjaars plantenruilbeurs - AFGELAST

Datum:

18-04-2020

Kosten:

€ n.v.t. (alleen voor leden)

Kosten lid:

Locatie:

Ontmoetingskerk
Schurinklaan 1
Eefde

Route

In verband met het coronavirus zijn vanaf heden ALLE activiteiten van Groei & Bloei – afdeling Zutphen e.o. – afgelast tot 30 juni 2020.

We houden onze ruilbeurs weer bij de Ontmoetingskerk, Schurinklaan 1 te Eefde.

Vanaf 09.45 uur kunnen de meegebrachte planten worden uitgestald, voorzien van een kaartje waarop de naam, kleur en hoogte van de plant staan vermeld.

Om 10.00 uur drinken we samen koffie, waarbij we vanuit het bestuurgaan toelichten hoe we op ludieke wijze innovatieve ideeën van onz eleden gaan stimuleren en belonen.Help meedenken hoe we ook binnen onze eigen vereniging kunnen inspelen op de klimaatverandering, hoe kleinschalig ook!

Als u lid bent van onze verenigingmaar niets hebt aan te bieden, bent u toch van harte welkom.Na afloop dienen de niet verruilde planten weer meegenomen te worden naar huis, die kunnen niet in de afvalcontainer van de kerk.

Meer info:

Nog vragen? Bel gerust Gerry Haverkamp, 0575-492514