Zutphen

Kerstworkshop - Eefde

Afdeling:

Zutphen

Datum:

10-12-2022


Kosten:

€ 22,-

Kosten lid:

€ 17,-

Locatie:

Het Hart
Jolinkweg 2
7211 DM Eefde (10 - 12 uur)

Route

Kerstworkshop - 10 december 2022 

Meer info:

Dit jaar kiezen we voor het opmaken van een fietsvelg/fietswiel op de modieuze manier. De ene helft wordt met kerstgroen-accessoires royaal omwikkeld en de andere helft versieren we met mooie takken of mos. Deze enorme krans kan met een mooi lint hierna opgehangen worden en is een ware blikvanger. De techniek wordt vooraf uitgebreid uitgelegd en na een korte presentatie ga je zelf aan de slag.

Wat moet je zelf meenemen: 
Een mesje, een snoeischaar, diverse soorten kerstgroen: nordman, pinus, zilverspar, conifeer, klimop, skimmia, hulst,eucalyptus, pistachegroen etc. Kerst-accessoires: lichtjes op batterij, kleine dennenappels, kerstballen, malusappeltjes.
En wat je zelf nog mooi vindt: kronkelwilg, wilgentenen, mos om de bovenste helft van het wiel af te werken.

Maak een keuze…niet alles hoeft.

Waar zorgen wij voor:
De ondergrond (fietsvelg) en het wikkeldraad. Ook het gebruik van alle bevestigingsmaterialen zoals touw, dik groen draad, prikkers, tie-ribs etc. En verder voor enkele consumpties.

Kosten die aan deze workshop verbonden zijn: € 17,00 (voor niet-leden €22,00)

Opgave kan tot 1 december bij Marja van Laar:
Tel: 06-54908903
Mail: marjavanlaar@hetnet.nl (onder vermelding van wel of geen lid van Groei & Bloei)

Maximale aantal deelnemers: 14. We blijven met de tafels op anderhalve meter afstand om een zo veilig mogelijke omgeving voor eenieder te scheppen.

Na opgave ontvang je na 2 december enkele voorbeelden die door de dames van de voorbereidingscommissie gemaakt zijn, zodat je een idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

Aanvang: 14.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur