Herfstworkshop

Datum:

10-10-2020

Kosten:

€ 20,00 (of €37,00 inclusief alle materialen)

Kosten lid:

€ 15,00 (of €32,00 inclusief alle materialen)

Locatie:

't Nut
Breegraven 1
7231JA Warnsveld

Route

De herfsttijd leent zich goed voor iets creatiefs met bloemen met zijn kleuren en materialen .In deze coronatijden kunnen we dat goed gebruiken.

Plaats: Toneelzaal van ’t Nut te Warnsveld.
Maximale aantal: 15 personen / opgave verplicht. (corona-protocol)
Tijdstip: van 10.00 tot 12.00 uur.

Wat gaan we doen?
We gebruiken twee tonkinstokken rechtop verwerkt in een pot gevuld met wat geel zand en oasis. Hierom worden diverse kleine kransen-houten schijfjes-oasis rondjes en mooie bladeren aangebracht. Het wordt een prachtig herfststuk dat hierna goed in kan drogen. De diverse technieken van het verwerken worden uitgelegd.

Wat moet je meenemen.
Snoeischaar, mesje, 5 oude kranten, divers bladmateriaal zoals bijvoorbeeld: klein eikenblad, hedera, eucalyptus, pistache, laurier, olijfwilg, esdoorn, witte abeel etc. Allerlei bloemen die goed kunnen indrogen: bijvoorbeeld: hortensia’s, distels, rozenbottels, bessen van de meidoorn, bloembodems van uitgebloeide bloemen, zaaddozen, appeltjes of andere vruchten, papaverbollen etc.

En een pot met een doorsnede van ongeveer 20cm gevuld met wat geel zand. Mag gerust ook een langwerpig of vierkant model zijn. Graag met een hoogte van minimaal 15cm.

Waar zorgen wij voor.
De tonkinstokken, houtschijven, oasisrondjes, blok oasis, klosje wikkeldraad en al het bevestigingsmateriaal.

We zorgen verder voor koffie/thee met wat lekkers en na afloop een hapje en drankje.
We hebben de prijs bewust laag gehouden: € 15,00 voor leden en € 20,00 voor niet-leden. Vanaf medio september zullen er meerdere voorbeelden op de website staan. Maar hier alvast een voorbeeld zodat je een idee hebt.

Nieuw: totaal pakket (ondergrond en alle materialen ) zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft. Kosten voor leden € 32,00 en voor niet–leden € 37,00.

Je kunt je opgeven vanaf 1 september-maar wees er snel bij want vol is vol. Dit kan telefonisch via 0575-510691 of via e-mail marjavanlaar(at)hetnet.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, wel of geen totaal pakket en wel of geen lid van Groei en Bloei.

Marja van Laar

Meer info:

De herfsttijd leent zich goed voor iets creatiefs met bloemen met zijn kleuren en materialen.