Kerstworkshop

Kerstworkshop vrijdag 20 december 20.00 tot 22.00 uur  in ’t Nut te Warnsveld

Dit jaar maken we een steekschuimkrans met een opstaande rand van 31 cm (merk oasis) op. Deze krans vormt de basis voor deze compositie. Deze krans kan op een schaal gelegd worden met een windlicht ertussen. Of een ander idee: met kleine waxinelichtjes in de rand, tussen de bloemen, dennenappels, groen en kerstaccessoires. Maar het kan ook opgehangen worden aan een deur met een mooi lint. Dit kerststuk wordt dus compact opgemaakt waarbij ook allerlei bloemen en kerstaccessoires verwerkt kunnen worden. Wanneer dit klaar is, is het een mooie blikvanger in huis.

Wat moet je zelf meenemen:

• 5 oude kranten voor op tafel,
  • een mesje, een snoeischaar,
  • diverse soorten kerstgroen (bijvoorbeeld nordmann, pinus, zilverspar of diverse soorten coniferen). Verder mooie larikstakken,  klimop, skimmia, hulst, eucalyptus, pistachegroen etc. ,
  • allerlei kerst- accessoires (kleine dennenappels, balletjes en malusappeltjes),
  • bloemen, bijvoorbeeld mooie rozen, calla’s, gerbera ‘s. Net wat je zelf mooi vind.
  • Vier glaasjes voor waxinelichtjes, lichtsnoer met batterij of een windlicht met een kaars erin. Maak een keuze niet alles hoeft.

Waar zorgen wij voor:

De ondergrond ( steekschuimkrans met opstaande rand Naylorbase van 31 cm). Dit is een duurzame basis met waterreservoir en antikrasdopjes. En al het bevestigingsmateriaal en koffie/thee met wat lekkers. Verder na afloop een hapje en een drankje.

We hebben de prijs bewust laag gehouden: € 17,- voor leden en € 22,- voor niet leden.

Nieuw: totaalpakket voor leden € 30,- en voor niet leden € 35,- .

Wij hopen op een grote opkomst. Geef je snel op - voor 10 december- want vol is vol. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar. Dit kan telefonisch via nummer 0575-510691 of via e-mail marjavanlaar(at)hetnet.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en wel of geen lid van Groei en Bloei.

Met vriendelijke groet,
Marja van Laar (bloemschik-coördinator)