Zutphen

Actueel 28 augustus 2022

Beste leden,

Nog niet zo lang geleden heeft u de Tuinpost ontvangen, maar er zijn toch alweer een paar punten waar we uw aandacht voor vragen.
Hier komen ze :


Dagexcursie naar Fleuramour in Alden Biesen

Het is alweer een half jaar geleden dat de Groei & Bloei afdeling Deventer alle 30 afdelingen in Overijssel en Gelderland benaderd heeft met het plan om op vrijdag 23 september een dagexcursie naar Fleuramour te organiseren. Wij, afdeling Zutphen e.o. hebben u er ook in onze laatste Tuinpost nogmaals aan herinnerd. De aanmeldingen verliepen in eerste instantie erg moeizaam, maar na het recent artikel in ons landelijke lijfblad Groei en Bloei, begint het nu gelukkig dusdanig te lopen dat de mensen die zich tot nu toe hebben aangemeld het bericht hebben gekregen dat de excursie doorgaat. 

Maar… de bus is nog niet vol en aanmeldingen om deze dag mee te maken zijn dus nog van harte welkom. Wilt u zich nog aanmelden? Ga voor alle informatie naar de Homepage van deventer.groei.nl.
Zeker voor de vele bloemschikkers van onze afdeling, maar ook voor de vele andere leden die we in onze afdeling hebben, een echte aanrader. Dit jaar voor de 25e keer.

 

Zaterdag 12 november 2022 : Oost Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken.

Nadat door Coronaperikelen deze kampioenschappen 2 jaar lang niet door konden gaan, is de organisatie natuurlijk heel blij dat er weer een datum is vastgesteld. Ook is de locatie weer in “ ons clubgebouw”: het Hart in Eefde .

Gedurende deze dag zal er in 3 categorieën een competitie plaatsvinden.

  • Brons (amateurs die nog niet eerder hebben meegedaan)
  • Zilver (amateur- teams die gezamenlijk een themawerkstuk maken)
  • Goud (individuele amateurdeelnemers die al eerder hebben meegedaan)

U krijgt natuurlijk in aanloop naar deze kampioenschappen nog vaker informatie, maar zeker onze bloemschikkers zullen enthousiast gemaakt worden om mee te doen.

Voor deze datum hebben we een aantal vrijwilligers nodig die er samen voor kunnen zorgen dat deze dag vlekkeloos verloopt.
Als afdeling Zutphen willen we natuurlijk gastvrij onze bloemschikgasten verwelkomen en hen een mooie dag bezorgen.
Als u het leuk vindt om op deze dag een handje te helpen, zodat de bloemschikkers hun creaties onder goede omstandigheden kunnen maken, wilt u dan mailen naar de secretaris Truus Kremer? info(at)zutphen.groei.nl

Verstand van bloemschikken is uiteraard niet nodig, helpende handen op praktisch gebied zijn van harte welkom!