ACTUEEL - 2 september 2021

Graag vragen we ieders aandacht voor het volgende:

Lezing Brian Kabbes - donderdag 16 september 2021
Toen wij maanden gelden de stap durfden te zetten om weer een spreker uit te nodigen, konden wij nog niet voorzien hoe de richtlijnen van onze overheid zouden zijn voor groeps-bijeenkomsten. Vandaag de dag blijkt dat het maximum aantal personen dat in de zaal van 't Hart is toegestaan is: 50. Daarom kunnen we er helaas niet omheen dat onze leden zich weer moeten aanmelden, hoe vervelend we dat ook vinden.
Kom je graag naar de lezing van Brian Kabbes, op donderdag 16 september a.s., dan kun je op de volgende manier reserveren: mailen naar info(at)zutphen.groei.nlGeef aan met hoeveel personen. Je krijgt van ons een bevestiging. Uiterste aanmelddatum: dinsdag 14 september 2021. Eventueel kun je  ook bellen, maar dan nà 19.00 uur: 06-45840619. Zie verder voor de volledige informatie omtrent Brian Kabbes' lezing: Tuinpost nr. 3 – augustus 2021. En: deze is ook op de website te vinden!

Avondexcursie woensdagavond 8 september 2021
Gecombineerde excursie  naar de Tuin aan 't Leusveld van Machteld van Soest en naar Sas' Minikwekerij van Saskia van Wijk in Brummen. Voor de uitvoerige omschrijving van beide tuinen: zie onze Tuinpost nr. 3 – augustus 2021 of kijk op de website. Je kunt je voor deelname aan deze excursie nog aanmelden tot maandag 6 september, mailen naar reserveringen.groei(at)gmail.com  Geef daarbij aan met hoeveel personen je wilt komen. Je aanmelding zal door ons worden bevestigd.

Bloemschikwetens(w)aardigheden:
In de Tuinpost hebben jullie al kunnen lezen dat we bezig zijn om de bloemschikcursus 2021/2022 in de steigers te zetten. Dat is gelukt.
Fijn om te horen dat jullie ons gemist hebben! Het aanmelden verloopt goed waarbij opgemerkt kan worden dat er een tweede groep op de donderdagmiddag komt. Er is nog plek bij deze middaggroep. Ook op de donderdagavond is nog plek. Beide cursussen vinden in “t Hart” in  Eefde plaats. Kosten zijn voor leden € 90,- en voor niet leden € 115,-  per cursus van zeven lessen. Om toch ook vooral veilig te kunnen werken hebben wij het aantal deelnemers per avond of middag naar beneden bijgesteld zodat ook de anderhalve meter goed gewaarborgd kan blijven. Safety first!

Mocht je belangstelling hebben laat het me dan zo spoedig mogelijk weten.
Marja van Laar (bloemschik-coördinator)
Tel: 0575-510691 of 06-54908903 marjavanlaar(at)hetnet.nl

Algemene Ledenvergadering – donderdag 14 oktober 2021:
We gaan ervan uit dat deze zeker kan doorgaan want het kabinet stelt verdere versoepelingen in het vooruitzicht.  Op de persconferentie van 20 september a.s.: meer duidelijkheid.

Slotopmerking:
Omdat de RIVM -maatregelen zomaar kunnen wijzigen roepen wij je op onze nieuwsbrief “Actueel” en onze website www.zutphen.groei.nl regelmatig te checken om te kijken of de door ons geplande activiteiten doorgang kunnen vinden en eventueel onder welke voorwaarden.

Zegt het voort!