Zutphen

Nieuwsbrief Groei & Bloei, afdeling Zutphen e.o.

Zo aan het einde van het jaar 2022 nog een laatste nieuwsbrief. Allereerst om u allemaal fijne Kerstdagen te wensen en een gelukkig nieuw jaar.
Geluk is niet vanzelfsprekend en niet voor iedereen weggelegd, dat heeft 2022 ons wel geleerd. Daarom deze wens voor een nieuw jaar met hopelijk weer nieuw perspectief, hier en over de grenzen.

Maar daarnaast willen we met deze Nieuwsbrief ook uw aandacht vragen voor het volgende:
Op vrijdag 20 januari a.s. verlenen wij onze medewerking aan de “Midwinterbijeenkomst” in het Hart in Eefde.

Op deze informatiemarkt presenteren zich alle verenigingen van Eefde in het Hart met toneel- en muziekgebeuren in de kerk daarnaast. Wij gaan daar ook een informatiekraam inrichten.

Om er nu een mooie presentatie van te maken willen we naast het gebruikelijke promotiemateriaal nog graag iets extra’s doen om de aandacht op onze stand te vestigen. Zo laten we daar een mooie, door Rob Weimer (redacteur van de Tuinpost) gemaakte fotopresentatie zien van alle activiteiten in 2022.

Daarnaast zouden we graag bloemstukken (groot en klein) willen neerzetten, om aan te geven dat naast tuinieren ook bloemschikken een belangrijke tak binnen Groei & Bloei is.
Bent u bloemschikcursist, of maakt u gewoon graag een mooi bloemstuk? Wilt u dat wel doen als inzet op vrijdag 20 januari?

Dan kunt u voor meer informatie en opgave terecht bij onze secretaris, Truus Kremer
Telefoon: 06 – 45840619. Email: info(at)zutphen.groei.nl  

De bedoeling is dat bezoekers een bod kunnen doen op een bloemstuk. Met de opbrengst betalen we mee aan de organisatie van deze leuke avond.

We hopen op veel enthousiasme!
Natuurlijk bent u allen ook van harte welkom op deze avond.

Het Hart in Eefde
Vrijdag 20 januari
Aanvang 19.00 uur

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.