Zutphen

Nieuwsbrief n.a.v. de persconferentie van 12-11-2021

Nieuwsbrief n.a.v. de persconferentie van 12-11-2021

 

Beste leden.

Onze allernieuwste Tuinpost is onderweg, of je hebt hem juist in de brievenbus gekregen, met daarin o.a. de aankondiging van de lezing op donderdag 18 november as. door Hans Ringers.

Helaas kwam er toen de persconferentie op vrijdagavond, waarin duidelijk werd wat we allemaal al vreesden: de komende 3 weken zullen we weer een paar passen terug moeten nemen. De toenemende coronabesmettingen dwingen ons opnieuw tot voorzichtigheid.

De rode draad door de nieuw aangekondigde maatregelen is: vermijd zoveel mogelijk contacten in groepen.

Het bestuur heeft daarop besloten dat de lezing van donderdag 18 november as. niet door zal gaan. Onze spreker Hans Ringers was het daar volkomen mee eens en we hebben afgesproken dat we zijn lezing nog tegoed houden in 2022.

Helaas dus in 2021 geen lezingen meer, maar hopelijk brengen de huidige maatregelen voldoende resultaat qua afname van de besmettingen en kunnen we in januari 2022 de draad weer oppakken. We houden je op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

 

 

Dan is er ook nog de in de Tuinpost aangekondigde kerstworkshop.

Daarover het volgende:

We hadden de Kerstworkshop  ‘Kerstguirlande op een ondergrond van hout en twee blokken steekschuim’ al in de steigers staan en de datum van zaterdagmorgen 11 december vastgezet. In de Tuinpost, die deze week bij je op de deurmat valt, kon je je hiervoor opgeven.

Gezien de huidige coronaregels en de grote aantallen besmettingen annuleren we deze workshop.
De Kerstworkshop wordt omgezet naar een werkbeschrijving. Ik daag jullie uit om samen met een buur of vriend dit Kerstarrangement te maken. Een leuke foto met wat tekst na afloop wordt enorm op prijs gesteld. (stuur deze dan a.u.b. naar info@zutphen.groei.nl)

Wil je deze werkbeschrijving ontvangen mail me dan: marjavanlaar(at)hetnet.nl.

Na 7 december ontvang je de werkbeschrijving met foto’s. 

Uiteraard is het ook mogelijk om het basispakket te bestellen (de houten ondergrond en twee blokken steekschuim en alle bevestigingsmaterialen) à € 10,-- per stuk. Opgave kan tot 10 december. Na aanmelding zal ik een afspraak met je maken wanneer dit bij mij thuis opgehaald kan worden. Ik hoop dat velen deze uitdaging aangaan!

Met vriendelijke bloemengroet namens de bloemschikcommissie,

Marja van Laar