Zutphen

Paasworkhop 2023

Wij hadden u met de Actueel van 17 februari ook willen informeren over de a.s. Paasworkshop bloemschikken op zaterdag 1 april a.s. Helaas is deze tekst over dit onderwerp uit de voorgaande Actueel weggevallen. Daarom hierbij alsnog een de informatie in een nagekomen bericht.

Zaterdag 1 april van 10.00- 12.00 uur is er een bloemschikworkshop in het Hart. Hieronder de uitleg daarover met daarbij natuurlijk de oproep om mee te doen aan deze leuke ochtend.

Wat gaan we doen: We maken van soepele takken drie ovale eiervormen in verschillende groottes die we verdelen op een rechthoekige ondergrond. Deze gaan we versieren met bolletjes, bloemen en allerlei Paas-accessoires. Dit wordt vast een aanwinst voor de Paastafel of blikvanger op de sidetable. Na uitleg van de techniek ga je zelf aan de slag. Na opgave ontvang je in het weekend voorafgaand aan de workshop enkele voorbeelden via de email zodat je weet wat de bedoeling is.

Wat neem je mee: 12 maal soepele takken (van bijvoorbeeld de kronkelwilg of wilg, rode of groene kornoelje of berkentakken). Enkele potjes met bolletjes, enkele bloemen, wat klein groen bladmateriaal en de paasaccessoires. Maak een keuze niet alles hoeft.

Waar zorgen wij voor : Voor de ondergrond en de blokken steekschuim van het merk oasis en alle bevestigingsmaterialen. En natuurlijk koffie / thee en wat lekkers. Kosten: € 18,-- voor leden en € 23,- voor niet leden.

Wij hopen op een grote opkomst en hebben er weer veel zin in.

Opgave voor deelname voor 15 maart:marjavanlaar(at)hetnet.nl  of 06-54908903

Namens de bloemschik-commissie,

Marja van Laar